Våra ridinstruktörer

På Mölndals Ridklubb finns flera ridinstruktörer.

Utveckla dina ridkunskaper genom privatlektioner.

Du kan boka privatlektioner med Ridskolans instruktörer. 

Kostnaden är från 600:- inkl instruktör och skolhäst för 45 min ridning och gäller för 1-2 personer.

Marie Andersson

marie_andersson.jpgMarie Andersson har under några år vikarierat som ridninstruktör  på Mölndals Ridhus. Hon är utbildad stallchef på Flyinge. Hon har även varit hästskötare i Tyskland (2 år) i ett fälttävlandsstall. Hon har även varit i USA och arbetat på olika hästgårdar. På Fälttävlandsgymnasiet Grevagården i Skövde var hon stallchef.

Marie har även två ridande döttrar och är aktiv inom olika delar av Mölndals Ridklubb.

Mobil: 0708-418125
Mail: lundvagen8@telia.com

Matilda Krüger

Matilda-Kruger_300px.jpgMatilda Krüger heter jag och är 23 år. Mitt största intresse är hästar och har haft egen häst sedan 2010 som jag har uppstallad på Mölndals Ridklubb. Innan min första egna häst har jag ridit på ridskola, haft sköthästar och medryttarhästar som jag tränat och tävlat på. Jag har arbetat i stallet, som lägerledare och under det sista året vikarierat som instruktör som jag tycker är jätte kul! 

Utöver hästintressera studerar jag sedan augusti 2016 till lärare och vid sidan av vikarierar jag på skola.

 

 

Rebecca Elander

rebecca-elander.jpgRebecka Elander blir ny instruktör på torsdagarna. Rebecka som kommer från Helsingborg är hippolog och har arbetat som instruktör under våra ridläger i sommar. Med en lång och bred erfarenhet från olika ridskolor och som unghästutbildare blir Rebecka ett utmärkt tillskott och vi är mycket glada att kunna knyta henne till oss även under det kommande verksamhetsåret när hon nu bosatt sig i Mölndal för att läsa på Chalmers! Här finns en länk till Rebeccas tidigare hemsida med lite mer info: http://www.redressage.se/?page_id=30