Ridinstruktör från höstterminen 2021

Vi söker en ridlärare som vill ha ett extrajobb som instruktör 1-2 kvällar i veckan. Eftersom vi har små grupper med 4-6 elever, korta beslutsvägar och lång erfarenhet av ridskoleverksamhet tror vi att detta är ett kul jobb för Dig som gillar att undervisa. Vi värdesätter Dig med gedigna häst- och ridkunskaper och som även har förmågan att entusiasmera eleverna. Bra lön till rätt person. Kontakta Björn Häggström, bjorn@ranchens.com för mer info. Mobil 070-7756092.

 

Sommarjobba på Ranchens

Lägerledare

horse_girl_mindre.jpgVi söker varje år cirka 10 lägerledare som var och en kan jobba 3–6 veckor under veckorna 24/25–32. Minimikrav är att man fyllt 18 år, gärna äldre dock inte över 25 – och att man har riktigt bra häst- och stallvana, gärna från ridskola eller liknande verksamhet. Det är långa arbetsdagar och man är bara ledig en kväll i veckan. Uthållighet och tålamod är därför viktiga egenskaper – samt inte minst – att man verkligen kan jobba i team och har lätt att komma överens med både andra ledare och deltagarna. Arbetsuppgifterna är att vara ledare för "sin" grupp om cirka 6-8 barn och ungdomar – att både kunna vara tröstare och stödjare men också kunna säga till emellanåt – ungdomsledare helt enkelt. Därutöver har man vissa fasta renhållningsuppgifter och vanlig stalltjänst. Man rider ut med "sin" grupp och förbereder gruppen så att den är klar inför lektionerna som hålls av en särskild instruktör. Lägren pågår antingen 7 dagar eller 5 dagar. Exakta datum och dagar framgår under sidan "Info och slutbetalning". Man bor här på plats.

Är Du intresserad – hör av Dig med en ansökan, gärna via mail innan 15 mars. Under andra delen av mars håller vi anställningsintervjuer och brukar kunna ha sommarens personalbemanning klar i början av april.

Husmor

Är Du duktig på att laga mat och vill jobba några veckor under sommaren är Du välkommen höra av Dig.